English
Nederlands
withkids logo

Uitzichten

London Eye

Het beroemdste uitzicht is natuurlijk London Eye. London Eye is aardig aan de prijs (ze noemen het niet voor niets wheel of fortune). We zullen zeker wat gemist hebben, maar zelf hadden we het er niet voor over. Een standaard ticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen (3-15 jaar) kost £94,-(£84,- online). Daarvoor mag je wel een half uur lang draaien en de 4D cinema experience ervaren. Je kunt ook London Eye combineren met een andere attractie (zoals Madame Tussaud, London Dungeon, Shrek's adventure, SEA LIFE etc.) voor een combiprijs. Klik hier voor meer informatie.

London Eye London Eye

Uitzicht vanuit de Shard

onderweg met de Eurostar Vanuit de Shard-wolkenkrabber heb je een uitzicht op een hoogte van 244 meter. Deze wolkenkrabber is (tot de brexit) de hoogste van de EU. De prijs is al wat beter dan die van London Eye, nl. £55,- bij een van te voren geboekt ticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen (4-15). Je mag er onbeperkte tijd blijven en er staan verrekijkers. De prijs is behoorlijk wat hoger als je niet van te voren boekt! Nadeel is natuurlijk dat je van te voren niet weet wat voor weer het wordt en je krijgt het geld van je ticket niet terug als je slecht zicht hebt. Wanneer het zicht echt nul is, dan mag je een andere keer binnen 3 maanden weer komen, mits er plek is... Klik hier voor meer infomatie.

Sky garden van Walkie-Talkie (20 Fenchurch Street)

Het uitzicht vanaf de sky garden van de Walkie-Talkie wolkenkrabber is gratis! Er is echter maar een beperkt aantal tickets. Je moet van te voren online een plek reserveren. Je mag dan een uur lang kijken. Je kunt ongeveer 2 weken vanaf de huidige datum reserveren. Elke maandag wordt er weer een nieuwe data vrijgegeven. Klik hier voor meer infomatie.

Walkie-Talkie Walkie-Talkie

Emirates Airline kabelbaan

De kabelbaan van de Emirates die over de Thames gaat vonden wij erg leuk. Deze kabelbaan (lengte 1 km. en hoogte 90 meter) bevindt zich net ten oosten van Canary Wharf, een zakencentrum met wolkenkrabbers. Vanaf het centrum kun je er met de Dockland Light Railway naartoe (station Royal Victoria). Voordeel van de Dockland Light Railway is dat je voorin kunt zitten omdat er geen machinist in de trein aanwezig is! Dat ziet er spannend uit. De kabelbaan kan betaald worden met je Oyster Card, maar je kan ook een los wat duurder kaartje kopen. Dan kost een enkeltje £4,50 voor een volwassenen en £2,30 voor een kind vanaf 5 jaar. Er zijn evt. verschillende mogelijkheden voor combineren met andere attracties, zie de website.

Wij zijn ook terug gegaan met de kabelbaan en zijn daarna met de Dockland Light Railway naar Greenwich gegaan. Daar vind je bijvoorbeeld het National Maritime Museum, zeilschip Cutty Sark en het park Greenwich met op de heuvel de Royal Observatory (zie de website). ). Vanaf de Royal Observatory heb je ook een mooi uitzicht! Ook in dit park zijn tamme eekhoorntjes te vinden. De pinda’s die we mee hadden genomen vonden ze erg lekker. Klik hier voor alles wat je kan doen/bekijken in Greenwich

Emirates Airline kabelbaan

Andere uitzichten

Er zijn hiernaast nog genoeg uitzichten, zoals vanuit het Tate Modern museum (gratis toegang) en andere, klik hier voor een overzicht.

Uitzicht Emirates Airline kabelbaan

Door op "OK" te klikken geef je With Kids toestemming om met cookies gegevens op te slaan en verder te verwerken conform ons privacy- en cookiestatement.


AfwijzenOK